یکی از مشکلاتی که زوجهای نابارور با آن روبه رو هستند، سقط مکرر خودبه خودی جنین است.دانشمندان روش جدیدی را برای درمان و پایان دادن به این مشکل یافته اند.
درمان سقط جنین مکرر
سقط مکرر یک تجربه بسیار دردناک چه برای پزشک و چه برای بیمار می باشد.سقط مکرر به بروز 3 سقط یا بیشتر، قبل از نیمه اول بارداری، اطلاق می شود و در هر 300 بارداری یک مورد حادث می شود. سقط به خودی خود شایع ترین عارضه بارداری است و برای زوجینی که تمایل به داشتن فرزند دارند، استرس های روحی روانی فراوانی ایجاد می کند و بعنوان یک عامل بازدارنده برای تکامل جنین به حساب می آید.
از این رو محققین دانشگاه «Warwick» انگلیس با انجام آزمایشات متعدد بر روی 183 بافت رحمی متوجه شدند در آن دسته از رحم هایی که سلول های بنیادی لایه رحم کمتر است، سقط جنین متعدد بیشتر یه وجود می آید.
دانشمندان انگلیسی بر این باور هستند که با افزایش سلول های بنیادی لایه رحم می توان به سقط جنین های متوالی در خانم ها پایان داد.
این دانشمندان می گویند، تکثیر سلول های بنیادی لایه رحم باعث تسریع بخشیدن به پیر شدن رحم می شود که این امر می تواند ناباروی را ایجاد کند، از این رو با تولید این نوع سلول بنیادی در شرایط آزمایشگاهی و تزریق آن به داخل رحم دیگر شاهد پدیدهسقط جنین متوالی نخواهیم بود.
محققین دانشگاه Warwick انگلیس قصد دارند تولید سلول های بنیادی لایه رحم و تزریق آن به رحم مادران که عامل تقویت استقرار جنین است را از بهار سال جاری میلادی شروع کنند.